Повернутися до звичайного режиму

Квест- гра "Золотий лис"

Квест- гра "Золотий лис"

22 листопада у Берестівецькій ЗОШ І- ІІ ступенів відбулася перша квест -гра "Золотий лис". Враження дітей були важливими для всього педколективу, адже метою гри було розкрити творчі здібності, проаналізувати загальні знання та урізноманітнити життя учнів 5-9 класів у позаурочний час.

Квест проходив у три етапи. Перший етап передбачав формумування команд . Учасники обирали капітанів та представляли свої команди . Під час другого етапу було оголошено правила та вручено маршрутні карти , з якими учні мали проходити завдання на станціях, які їм підготували вчителі -предметники. Н третьому ,останньому етапі,учасники команд виконували завдання . Цікавим був той факт, що учні були не підготовлені до того, що їх будуть спіткати перешкоди при пеході з однієї станції на іншу. В заключній частині організатори гри підбили підсумки та нагородили переможців.

Педагогічний колектив школи дбає про збереження і зміцнення морального ,фізичного і психічного здоров"я своїх вихованців . Плануємо проводити квест -гру "Золотий лис " щорічно .Можемо сказати ,що захід пройшов змістовно та цікаво. Учні отримали цікаві знання, які майбутньому стануть їм у нагоді.

Кiлькiсть переглядiв: 267

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.