Останній дзвінок - 2018

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвінка. І для учнів, і для вчителів - це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

/Files/downloads/dz5.jpg

/Files/downloads/dz3.jpg

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Берестівецькій ЗОШ І-ІІ ступенів. З вітальним словом звернувся директор школи - Омельченко Олександр Петрович.
Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів гості свята: староста села Берестівець Панасюк Галина Григорівна. Помічник депутата Паланської ОТГ Беляєв Вадим Георгійович привітав шкільну родину зі святом та вручив випускникам школи значки почесних жителів села Берестівець. Високоповажні гості радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Слова подяки звучали і від четвертокласників їхній першій вчительці Новосельській О. С., яка допомогла їм переступити першу шкільну сходинку, навчила розуміти прекрасне, палко любити свою Батьківщину, рідну мову.

/Files/downloads/dz1.jpg

/Files/downloads/dz2.jpg

/Files/downloads/dz4.jpg

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці конкурсів, а також було оголошено результати конкурсу "Кращий крас року" в рамках шкільної гри "Млин". За результатами кращим класом 2017-2018 навчального року стали учні 9 класу.
І ось хвилююча мить… звучить останній дзвінок, який сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

/Files/downloads/dz6.jpg

/Files/downloads/dz7.jpg

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!

/Files/downloads/dz8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.