День вчителя

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

/Files/downloads/1/vc4.jpg

/Files/downloads/1/vc2.jpg

Відбулося чудове свято і в Берестівецькі ЗОШ І-ІІ ступенів. 5 жовтня у святково прикрашеній школі на святкову програму зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя, школярі приготували цікаві та зворушливі пісні про любих вчителів. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. Цікавинкою свята став конкурс "Капелюх думок", який розказав про що мріють вчителі та про що думають найчастіше.

/Files/downloads/1/vc5.jpg

/Files/downloads/1/vc1.jpg

День самоврядування пройшов на вищому рівні. Учні виконували обов'язки адміністрації школи, проводили уроки, одним словом, відчучи себе справжніми вчителями і показали підготовку, старанність та ініціативність.

Кiлькiсть переглядiв: 502

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.