Декада початкової освіти в Берестівецькій ЗОШ

«Зростаємо разом з книгою» - під таким девізом з 9 по 20 жовтня 2017 року пройшла декада початкової ланки у Берестівецькій загальноосвітній школі.

Прищепити любов до читання, до книги – одне з основних завдань, яке стоїть перед учителями та батьками.

У перший день декади було проведено моніторингове дослідження «Що читають наші діти», яке показало рівень читацької активності дітей. Порадувало, що діти читають казки, вірші, довідкову літературу.

У шкільній бібліотеці учні відвідали виставку «Письменники рідного краю», де переглянули відомі книги Г.С.Савчука. Продекламували улюблені вірші зі збірки поета.

Цікавими для дітей були зустрічі з книгою: « Читаємо разом», «Слухаємо разом», «Декламуємо», «Інсценізуємо разом», «Малюємо прочитане».

/Files/images/Берестівецька ЗОШ 1.jpg

У осінньому парку виявилося читати ще цікавіше, під час «Літературного пікніка».

/Files/images/Берестівецька ЗОШ 2.jpg

«Ключ до скарбів» знаходили діти у книгах під час екскурсії до сільської бібліотеки. Кожен учень відшукав для себе цікаву книжку, а дехто дві і більше. Буде що читати на канікулах.

/Files/images/Берестівецька ЗОШ 3.jpg

Святом для першокласників стала «Посвята у читачі».

Благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу з власним автографом» показала , що наші діти вміють не тільки читати, а ще й ділитися уже прочитаними книгами. Велику подяку висловила усім учасникам акції шкільний бібліотекар Єрмак Ю.Д.

/Files/images/Берестівецька ЗОШ 4.jpg

Прислів’я, приказки, загадки, вірші про книгу – читали, вивчали, загадували, декламували, презентували проекти на заключному святі «Наші друзі – книги».

Закінчилась декада. Та зустрічі із книгою, як з найкращим другом, продовжуються.

Учителі початкової школи висловлюють щиру подяку всім батькам, які прищеплюють любов до книги та читання своїм дітям, що є запорукою всебічного розвитку дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 470

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.